Nu har min webbutik öppnat!

Dela:
Nu har min webbutik öppnat!

Jag lovade i ett tidigare inlägg att lagom till Påsk erbjuda möjlighet att se och köpa min keramik genom en webbutik. Nu har min webbutik öppnat!

Under Påsken kommer det framförallt att vara mina skulpturer som jag visar här, men även mina omtyckta ”djurljusstakar”. Jag kommer efter hand att fylla på med fler alster.

Tanken är att webbutiken ska finnas kvar i framtiden och att jag då kommer att komplettera sortimentet med mina övriga produkter.

Sedan många år har jag varit medlem i VSKG, Västra Skånes Konstnärsgille, och ställt ut min keramik i vår samlingsutställning, samt haft öppen verkstad under hela påskhelgen. I år kommer min fysiska butik i Dalby att vara stängd under påsken. Ni kan alltid ringa mig och boka tid, om ni vill besöka mig under veckorna efter påskhelgen.