23 november, 2018

Formargruppen på Krapperups konsthall

Dela:

Formargruppen ställer ut på Krapperups konsthall, med vernissage på lördag den 24:e november kl. 13.00. Jag ställer ut lite ny keramik med svart och vit dekor. Även mina omtyckta ”djurljusstakar” är med på ett hörn. Du kan läsa mer på Helsingborgs Dagblads hemsida.

11 oktober, 2018

Ljusstakar med djur

Ljusstakar med djur
Dela:

Mina ljusstakar med djur, som jag visar i min fönsterutställning på Formargruppen, i Malmö, gick snabbt åt. Jag har gjort nya nu som jag bränt i natt. Väntar på att ugnen ska svalna, så att jag kan leverera dem i morgon fredag. Formagruppens hemsida …

25 september, 2018

Fönsterutställning på Formargruppen

Dela:

Jag håller på att förbereda en fönsterutställning på Formargruppen i Malmö. Jag vill göra en grafisk dekor, som markant skiljer sig från min vanliga produktion. Enkla cylindriska former. Besök Formargruppens hemsida.

17 september, 2018

Konstföreningen Gul och Röd

Dela:

I Lördags var Konstföreningen Gul och Röd, i Lomma, och besökte mig i min verkstad. De valde ut en skulptur och en vas att lotta ut i sitt lotteri. Tack för ett trevligt besök!

16 september, 2018

Kulturen i Lund

Dela:

Under kulturnatten var jag bland annat på Kulturen i Lund och besökte naturligtvis Porslinshuset. Massor med fin fajans!